Akmens apstrāde

Drukāt
Banner 1050x80

RĪGAS BŪVSERVISS, Ventspils filiāle

Ģertrūdes 17, Ventspils LV-3601
putas, pretpelējuma līdzeklis, līdzeklis pret pelējumu, betona remonts, betona aizsardzība, betona apstrāde , piegāde, Būvmateriālu veikali, Būvmateriālu internetveikals, Būvmateriālu cenas, Reģipsis, Profili, Akmens

Rūjakmens, SIA

V.Baloža 7a-31, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Akmens apstrāde

SALA STONE, SIA

Zemeņu 13, Salaspils, Salaspils nov. LV-2169
Informācija no uzņēmumu reģistra

SEVES, dimanta urbšana, dimanta zāģēšana

Saulkrastu 2, Rīga LV-1026
Piedāvājam:: ✓ Dimanta urbšana ✓ Dimanta zāģēšana ✓ Pāļu ciršana ✓ Dimanta urbji ✓ Dimanta diski ✓ Abrazīvie diski ✓ Dimanta urbju remonts Apraksts:

Esam mūsdienīgs un intensīvi augošs uzņēmums, kurā tiek izmantotas moderno tehnoloģiju iespējas. Īpašu nozīmi uzņēmums pievērš darbu kvalitātei. Mūsu firmas speciālisti garantē izpildāmo pasūtījumu precizitāti un kvalitāti. Par to liecina mūsu stabilā pozīcija Latvijas tirgū, pastāvīgā sadarbība ar lielākajām celtniecības firmām. Dimanta urbšanas un zāģēšanas pakalpojumi. Urbšana būvkonstrukcijās. Zāģēšanas un urbšanas darbi ar dimanta instrumentiem, restaurācija, akmens apstrādes instrumenti. Augsti kvalificēti urbšanas un zāģēšanas darbi.

SIA Akmens Apstrāde Arsenāls

Ropažu nov., Stopiņu pag., Cekule, "Cekules auto garāžas", LV-2118
Informācija no uzņēmumu reģistra

SO Konsalt, SIA

Rūpniecības 16, Jelgava, LV-3001
Kapu pieminekļu izgatavošana, pieminekļi, kapu apmales, akmeņkaļi, kapu pieminekļi, akmens apstrāde ., mūri, akmens apdares plāksnes, kapu vietu iekārtošana, kapu apzaļumošana visā Latvijā, akmens restaurācija

SOL 51, SIA

Sila 1, Ventspils LV-3601
Par uzņēmumu:

Kapa vietu labiekārtošana, pieminekļi, granīta apmales, soliņi, apzaļumošana.

Saint-Gobain Celtniecības produkti, SIA

Skandu 7, Rīga, LV-1067
Par uzņēmumu:

Saint-Gobain ir starptautisks uzņēmums, kas ir pārstāvēts 67 valstīs. Uzņēmums projektē, ražo un izplata celtniecības un būvniecības materiālus, siltumizolācijas un skaņās izolācijas materiālus.

Saiva, Tautas mākslas biedrība

Dārza 4/8, Liepāja, LV-3401
"Saiva" meistardarbnīcas: ✓ Klūgu pinumi - Meistare Antra Kalēja ✓ Dzintara rotas - Skaidrīte Vasiļeviča ✓ Keramikas darbnīca - Ilze Eniņa ✓ Aušanas darbnīca - Audējas Zenta Dzērvēna un Anna Saukante ✓ Rokdarbu un aušanas darbnīca - Ira Cīrule ✓ Drēbnieka darbnīca - Drēbniece Sarmīte Dreimane ✓ Tekstilmozaīkas ( Patchwork) darbnīca - Dzintra Bitēna ✓ Tekstilizstrādājumu darbnīca - Sandijas Brikmanes SANDtextile darbnīca ✓ Ādas rokdarbu darbnīca - Sanita Zandere, SZ Handmade ✓ Tautas tērpu darināšanas darbnīca - Agnese Polovenko ✓ Rotkaļu darbnīca - Meistari Andris Grebis, Kaspars Laugalis, Jānis Bunka, Roberts Mežainis ✓ Dabīgā kosmētikas darbnīca ✓ Otrreizēji pārstrādātā tekstila dizaina darbnīca

 

ZL.LV iesaka

Sand, SIA

Meža prospekts 37, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Par uzņēmumu:

ZEMES IZAUKLĒTAS VĒRTĪBAS TAVĀ PASAULĒ. Akmeņkaļu darbnīca izgatavo kapu pieminekļus, soliņus, apmales, betona un granīta futlārus. Veicam kapavietu labiekārtošanu un kapavietu apzaļumošanu. Akmeņkalis ar lielu darba pieredzi veic arī kapu pieminekļu restaurāciju. Granīta galda virsmas, palodzes, kāpnes un strūklakas Akmens apstrāde mājai, dārzam, kapiem. Individuāla pieeja katram klientam.

SandBlasting

Biķernieku 278, Rīga LV-1079
Smilšu strūkla, smilšu strūklošana, ķieģeļu tīrīšana ar smilšu strūklu, akmens virsmu tīrīšana ar smilšu, virsmu tīrīšana ar smilšu strūklu, betona virsmu tīrīšana ar smilšu strūklu, virsmu krāsošana, virsmu apstrāde

Seastone, SIA

"Vecozoli" , Lībagu pagasts, Talsu nov., LV-3258
bruģakmeņi, bruģis, bruģis cena, betona bruģis, betona bruģis cena, bruģis cena m2, granīta bruģis, akmens

Serviss Mūžība, SIA, Apbedīšanas pakalpojumu birojs

Mēness 1, Lielvārde, Ogres nov., LV-5070
Pakalpojumi: ✓ Pilns bēru organizēšanas serviss ✓ Diennakts apbedīšanas pakalpojumi ✓ Apbedīšanas, bēru piederumi ✓ Nelaiķa nogādāšana, transportēšana morgā ✓ Katafalks, katafalka pakalpojumi ✓ Krusts ✓ Zārki ✓ Sēru, bēru ceremonija ✓ Mūzika bērēs

Skaldnis AG, SIA

"Slāpe" , Sarkaņu pagasts, Madonas nov. LV-4870
Akmeņkalis, akmeņu apstrāde . Akmeņkaļu darbnīca "Slāpe". Kapu pieminekļi, pieminekļu izgatavošana., Akmens galda virsmas. Akmens apstrāde . Kapu pieminekļi Madonā, Sarkaņos.

Skandināvu virtuves

Lielirbes 17a-2, Rīga LV-1046
Pakalpojumi un produkti::

“Skandināvu virtuves” galvenais fokuss vienmēr ir bjis virzīts uz individuāli izstrādātām virtuves mēbelēm. Klienti var pateikt mums savas, vēlmes, idejas un ieceres, mēs tās iestrādāsim reālos mēbeļu dizainos. Savu mēbeļu ražošanā zmantojam gan gadiem pārbaudītus, gan inovatīvus materiālus, tāpat arī pašus jaunākos dizaina materiālus. Otrs nozīmīgs mūsu produktu klāsts ir nišās iebūvētie skapji un garderobes, kā arī pēc pieprasījuma ražotās mēbeles visam mājoklim, tai skaitā vannas istabas, kumodes un citas mēbeles. Pie mums pasūtot mēbeles visam mājoklim, liela priekšrocība ir tāda, ka visas mājokļa mēbeles savā starpā ir lieliski saskaņotas gan krāsu, gan formas, gan dizaina ziņā veidojot vienotu, elegantu mājokļa harmoniju.

Individuāla pieeja:

Mūsu komandas mēbeļu dizaineri cieši sastrādājās ar mūsu klientiem, lai radītu mēbeles, kas atbilst viņu specifiskajām vajadzībām un prasībām. Mēs noņemam precīzus mērus, izstrādājam individualizētus dizainus un veidojam 3D skices katram projektam. Tādējādi, mūsu klienti iegūst pilnīgu priekšstatu par galīgo produktu jau pirms tā ražošanas.

Skrundas apbedīšanas birojs, Indulis Vicinskis

Liepājas 20, Skrunda, Kuldīgas nov., LV-3326
Apraksts:

Skrundas apbedīšanas birojs – apbedīšanas pieteikuma formēšana, konsultācijas. Dokumentu noformēšana. Nelaiķa transportēšana. Transporta nodrošināšana pavadītājiem. Apbedīšanas piederumi un aksesuāri. Kapu kopšana, labiekārtošana. Bēru banketu pakalpojumi. Sēru floristika, ziedi, vainagi. Kremācija. Kapu pieminekļi, futrāļi. Kapu ierīkošana un apkopšana.

SlaRus, SIA

"Polina" , Tārgales pagasts, Ventspils nov. LV-3621
Apbedīšanas piederumi, akmens apstrāde , granīts, granīta apstrāde , kapu pieminekļi, kapakmeņi, kapakmens
Izskatīgi un ilgmūžīgi ir darinājumi no akmens. Marmors, granīts, onikss, travertīns, laukakmens - to zīmējums pēc pulēšanas atmirdz negaidītās toņu niansēs. Tiek piedāvātas akmens virsmas, grīdas, kāpnes un palodzes. Sabiedriskajās ēkās akmenī tiek apstrādātas fasādes, ēku kolonnas. Gan senatnīgas, gam mūsdienīgas akmens strūklakas tiek izvietotas skaistākajos parkos un dārzos, bet kapos akmens pieminekļi un skulptūras palēnina soli un aptur laiku.