Akmens apstrāde

Drukāt
Banner 1050x80

''KORAD'' apbedīšanas nams, SIA SO Korad

Rūpniecības 16, Jelgava LV-3001
Kapu apmales, akmeņkaļi, kapu pieminekļi, akmens apstrāde , pieminekļu uzstādīšana, pieminekļu restaurācija, , akmens soliņi Jelgava, Zemgale.

A & B, SIA

Āne, Celtnieku 32, Cenu pagasts, Jelgavas nov. LV-3043
tehnika.Pašizgāzēja,manipulatora,ekskavatora,buldozera,traktora pakalpojumi.Karjera izstrāde.Smilts, akmens
1

A A darbnīca, akmens apstrāde

Ezermalas 9, Liepāja, LV-3401
Apraksts: Akmens apstrādes “AA Darbnīca” profesionāli akmeņkaļi Rihards un Armands nodrošina jebkura klienta vēlmei un gaumei dabīga akmens izstrādājumus mājai un dārzam. Akmens izstrādājumi kapu labiekārtošanai. Gravēšana.

A.Ceriņa akmens apstrāde, IK

L.Paegles 26, Jēkabpils, Jēkabpils nov., LV-5201
, pieminekļu uzstādīšana, akmens galda virsmas, granīta kāpnes, granīta kapu apmales, laukakmens kapu, pieminekļi, granīta kapu soliņi, akmens strūklakas, kapu pieminekļi Jēkabpilī, akmens apstrāde .

A.Ceriņa akmens apstrāde, IK, Darbnīca

Gulbju 31, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5201
Izgatavošana pēc pasūtījuma: pieminekļi, soliņi, kapu apmales, kapu iežogojumi, sētiņas. Kapu pieminekļi Aizkrauklē, Preiļos. Kapu labiekārtošana, kapu pieminekļu izgatavošana, akmens restaurācijas darbi, kamīnu dekoratīvie elementi, pieminekļu uzstādīšana, akmens galda virsmas, granīta kāpnes, granīta kapu apmales, laukakmens kapu

A.K., IK

Ganību 68, Liepāja, LV-3411
Akmens apstrāde

AB virtuves, salons

Krasta 68a, Rīga, LV-1019
projektēšana, virtuves mēbeļu, mēbeļu ražošana, mēbeļu tirdzniecība, interjera projektēšana, mākslīgā akmens , virsmu izgatavošana, darba virsmu apstrāde , darba virsmu tirdzniecība, iebūvētās sadzīves tehnikas oficiālie

AB virtuves, salons

Cēsu 31 k.3, Rīga LV-1012
Mākslīgā akmens virsmu izgatavošana. Darba virsmu apstrāde un tirdzniecība.

ADM Solutions, SIA, Tehniskie, industriālie gumijas un plastmasas materiāli

Tēraudlietuves 23, Rīga, LV-1026
Mūsu produkti un pakalpojumi: ✓ Metālapstrāde ✓ Virpošana ✓ Frēzēšana ✓ Lāzergriešana ✓ Hidroabrazīva griešana ✓ Gumijas izstrādājumi ✓ Ražošana, tirdzniecība, vairumtirdzniecība ✓ Plastmasas izstrādājumi ✓ Plastmasas izstrādājumu izgatavošana ✓ Konveijeru, transportieru lentas un aprīkojums ✓ Grīdas segumi, grīdu segumi sporta zālēm, daudzfunkcionālie grīdu segumi, zāles imitācija. Ražošana, vairumtirdzniecība ✓ Šļūtenes ✓ Detaļu izgatavošana pēc individuālā pasūtījuma ✓ Blīvēšanas materiāli ✓ Blīvju izgatavošana

AGNI AKMENS APSTRĀDE, SIA

Krustabaznīcas 11, Rīga LV-1006
Apraksts: Piedāvājumā dabīgais akmens no visas pasaules: granīts, marmors, marmora onikss, travertīns, smilšakmens, slāneklis, kaļķakmens, dolomīts, šūnakmens. Visiem akmens veidiem ir iespējami dažādi virsmas apstrādes veidi: pulēts, dedzināts, bučardēts, apstrādāts ar augstspiediena ūdens strūklu vai smilšu strūklu, birstēts vai slīpēts. Sadarbojamies ar lielākajiem dabīgā akmens apstrādes uzņēmumiem. Piegādājam dažāda akmens plāksnes, flīzes un dažādus interjera un eksterjera elementus. Izgatavojam un uzstādām visdažādākās akmens detaļas: virtuves darba virsmas, galdu virsmas, akmens palodzes, kamīnu apdares, āra un iekštelpu kāpnes, akmens grīdas un sienas.

AJ Gravels, SIA, karjers Agitas 2

"Smiltskalni" , Grāveru pagasts, Krāslavas nov. LV-5655
Apraksts:

SIA "AJ Gravels" ir karjers Aglonā. Galvenā darbības specifika ir grants, smilts, akmens ieguve. Iegūšana un realizācija. Ekskavatoru noma, transporta pakalpojumi un piegāde.

AKME-1, SIA

Brīvostas 14a, Liepāja LV-3405
Ražojam un izgatavojam:: ✓ Virtuves mēbeles; ✓ Iebūvējamās mēbeles; ✓ Mēbeles mājai un birojam; ✓ Stikla izstrādājumus. Mēs nodrošinām:: ✓ Mēbeļu projektēšanu; ✓ Furnitūras izgatavošanu; ✓ Pasūtījumu piegādi; ✓ Dažāda tipa mēbeļu uzstādīšanu.

AKMENS APSTRĀDE, SIA

"Plūdumi", Lubes pag., Talsu nov., LV-3262
Informācija no uzņēmumu reģistra

AKMEŅKALTUVE, kapu pieminekļi, apmales Valmierā

Jaunvāles 7, Valmiera, Valmieras nov., LV-4201
Apraksts:

Kapu pieminekļi, kapu apmales Valmierā. Dārza skulptūras. Akmeņkaļi Valmierā. Akmens apstrāde Cēsīs, Limbažos, Valkā, Smiltenē, Vidzemē.

AKV-V, SIA, Kapu pieminekļu izgatavošana Daugavpilī

Patversmes 9a, Daugavpils LV-5404
Apraksts: Granīta pieminekļa individualitāti var panākt ar māksliniecisku gravējumu un bronzas rotājumiem. Uz pieminekļa var būt iegravēts ne tikai uzraksts, bet arī attēls – portrets, grafika, simbolika. Plaša izvēle, daudzveidīgs produkcijas klāsts (dažādi krāsu toņi melnais, zaļais, sarkanais, zilais), pilns pakalpojumu spektrs mākslinieciskajā gravīrā. Jebkuras sarežģītības pieminekļu izgatavošana un uzstādīšana. Zīmēt skices pēc nepieciešamības. Ražošana žogi, soliņi. Izbraukšana pie klientiem. Individuāla pieeja katram klientam. Kvalitātes nodrošināšana. Izpilde paredzētajos termiņos kārtībā. Gravēšana – roku darbs!

ANE Latvija, SIA

Brīvības 40-27, Rīga LV-1050
Metāla virsmu apstrāde

ARI Stone, SIA, Akmens apstrāde

Lejupes 14, Ādaži, Ādažu nov. LV-2164
Materiāli no:: ✓ SILESTONE – dizains, izturība un higiēna. Kvarca kompozītmateriāls, ko raksturo augsta izturība pret traipiem un triecieniem. Bezgalīgas krāsu iespējas, kas atbilst visiem virtuves stiliem. ✓ DEKTON – inovācija dizaina un veiktspējas jomā. Dekton ir labākā virtuves darba virsma – tā ir ļoti izturīga pret traipiem, skrāpējumiem, karstumu, UV stariem un pieejama ļoti plašā krāsu un dizaina klāstā. ✓ SENSA granīti un kvarcīti – dabīgais skaistums, kas izturīgs pret traipiem. Izvēlieties dabīgā akmens skaistumu, neuztraucoties par sadzīves traipiem. Sensa by Cosentino kvarcīti un granīti ir apstrādāti ar inovatīvu prettraipu pārklājumu, kas aizsargās jūsu darba virsmu un saglabās to kā jaunu.
Izskatīgi un ilgmūžīgi ir darinājumi no akmens. Marmors, granīts, onikss, travertīns, laukakmens - to zīmējums pēc pulēšanas atmirdz negaidītās toņu niansēs. Tiek piedāvātas akmens virsmas, grīdas, kāpnes un palodzes. Sabiedriskajās ēkās akmenī tiek apstrādātas fasādes, ēku kolonnas. Gan senatnīgas, gam mūsdienīgas akmens strūklakas tiek izvietotas skaistākajos parkos un dārzos, bet kapos akmens pieminekļi un skulptūras palēnina soli un aptur laiku.